Spy/Master, un nou serial românesc, din 19 mai, pe HBO Max

spy-master-hbo-serial

Filmat în București și Budapesta, serialul original HBO Spy/Master are premiera pe 19 mai și va avea 6 episoade.

Povestea acoperă o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu), omul de bază al lui Nicolae Ceaușescu (interpretat de Claudiu Bleonț). Cuplul Ceaușescu este completat de Elvira Deatcu, în rolul Elenei Ceaușescu.

Victor este directorul adjunct al Informațiilor Externe, consilier și prieten al Ceaușeștilor, dar și colaborator secret KGB, dușmanul de moarte al conducătorului. Tatăl unei adolescente crescute în puf, Ileana Godeanu (Alexandra Bob, Corpo Libero), și soțul unei nefericite foste actrițe, Adela Godeanu (Andreea Vasile, Umbre, Ramon), lăsată șomeră de Elena, Victor este un personaj influent care are toți membrii de partid la degetul mic.

Atunci când îl ia în colimator Carmen Popescu (Ana Ularu, Inferno, Alex Rider), cel mai bun agent al serviciului de contrainformații al lui Ceaușescu, condus de Mircea Voinea (Laurențiu Bănescu, Boss, Umbre), poziția privilegiată a lui Victor este în pericol și singura lui opțiune este dezertarea.

Primele două episoade, prezentate în premieră la Festivalul de Film de la Berlin în cadrul Berlinale Series, vor fi disponibile la nivel global pe platforma HBO Max din 19 mai, urmând ca restul de patru episoade să fie difuzate săptămânal, iar spre finalul verii să fie difuzate și pe Warner TV Serie în Germania.


Spy/Master este creat și scris de Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith (Temple, Alex Rider), iar imaginea este semnată de Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) și Ádám Fillenz HCA (Hier, Battle: Freestyle). Antony Root și Johnathan Young sunt producători executivi HBO Max, iar Ioanina Pavel este producător creativ. Anke Greifeneder este producător executiv pentru Warner TV Serie. Viktória Petrányi și Judit Sós sunt producătoarele Proton Cinema, iar Tudor Reu este producătorul din partea Mobra Films.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *