Ştii cum şi-au început cariera unii mari actori? Cu un rol într-o reclama (P)

În dese rânduri vedem interviuri cu mari actori care povestesc, într-o notă nostalgică, despre faptul că primul lor rol a fost într-o reclamă. Şi că din acel moment a început cu adevărat cariera lor :)

Poate că şi copilul tău ar putea deveni un mare actor. Doar că nu ştie asta. Şi nici tu, ca părinte, nu o şti :)
Un prim pas poate fi oportunitatea de a-ţi vedea copilul într-o reclamă. Acum ai această oportunitate. Căci CrisTim caută următoarea vedetă pentru noua reclamă la Salam Săsesc.
Dacă are între 3 și 7 ani, înscrie-l pe siteul campaniei, conform mecanismului de mai jos. Grăbeşte-te, data limită de înscriere este 13 aprilie. La finalul concursului, cei mai talentaţi 8 copii vor fi selectaţi să joace în noua reclamă Salam Sasesc.

Cum trebuie să procedaţi:

Pasul 1. Intraţi pe superstar.cristim.ro şi apăsaţi cu încredere butonul de “Înscrie-te în concurs”.

Pasul 2. Încarcaţi filmuleţul cu copilul (sau copiii) în care spune cât mai simpatic “salam săsesc” şi răspunzând la întrebarea “Dacă ai fi tu mama mea şi eu copilul, ce m-ai pune să fac?”.

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie regulamentul competiţiei, de pe site.

Cum se votează:

1. Filmuleţele sunt votate de public.

2. Apoi, din primii 5 căştigători săptămânali desemnaţi de votul publicului, juriul decide 2 finalişti pe săptămână, în aşa fel încât la finalul celor 4 săptămâni de concurs să avem 8 finalişti. Filmuleţele care nu s-au clasat în primele 5 locuri într-o săptămână, vor fi înscrise automat în competiţie în săptămânile următoare, plecând de la 0 voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *