Ștrumpfii se aliază cu Națiunile Unite și cu UNICEF

Smurfs-UN-Main-Campaign---Final

Sony Pictures, compania producătoare a filmului Smurfs: The Lost Village / Ștrumpfii: Satul Pierdut, s-a aliat cu Națiunile Unite, UNICEF și Fundația Națiunilor Unite pentru a lansa campania Small Smurfs Big Goals (Ștrumpfi Mici, Obiective Mari).

Aceasta își propune să încurajeze lumea întreagă să afle și să susțină cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD), agreate în 2015 de către toate cele 193 de state membre ale Organizației Națiunilor Unite. Campania demarează cu lansarea unui mesaj de interes public, în format video, care va inspira audiența să susțină Obiectivele. Printre acestea se numără eradicarea sărăciei extreme, protejarea planetei și acordarea unei șanse la pace și prosperitate pentru toți oamenii.

Spotul video de promovare a campaniei

Industria de divertisment atinge inimile și mințile oamenilor de toate vârstele, iar ONU mulțumește prietenilor de la Sony Pictures Animation, precum și Ștrumpfilor pentru acest efort creativ de a mobiliza sprijin pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Sperăm că această campanie va motiva milioane de tineri și pe familiile lor să contribuie la eradicarea sărăciei, la diminuarea discriminării și la protejarea planetei – trei aspecte esențiale, care conduc la bunăstarea și fericirea tuturor.
– a declarat Maher Nasser, directorul Diviziei de Comunicare Externă din Departamentul de Relații cu Publicul al Națiunilor Unite.

Publicul se poate alătura Echipei Ștrumpfilor accesând website-ul SmallSmurfsBigGoals.com. Acolo va afla cum poate contribui la atingerea Obiectivelor, va descoperi care dintre acestea corespund propriilor interese, își va putea exprima mesajele pentru o lume mai bună pentru toți și va distribui în social media informații, idei și imagini.

Mesajul campaniei pune accentul pe faptul că fiecare dintre noi, orice dimensiuni ar avea, poate face diferența. Este o onoare și un privilegiu ca Ștrumpfii să susțină Națiunile Unite și să continue parteneriatul de durată cu UNICEF,
– a declarat Veronique Culliford, fiica lui Peyo, cel care a creat Ștrumpfii în anul 1958.

Campania Small Smurfs Big Goals se va derula în 14 limbi și va fi promovată prin intermediul posturilor TV afiliate Sony Pictures Television Networks, precum AXN, Sony Channel, Crackle, Animax și Pop, disponibile în 178 de țări, inclusiv pe canalele radio, online și social media aferente.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *