Știri
 

Sully (2016)

Sully: Miracolul de pe râul Hudson

 
sully-poster
sully-poster
sully-poster

Sully (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.09.2016
Durata:
96 minute
Site oficial:
Sully (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Sully (2016)

După cazul celebru real din 15 ianuarie 2009, filmul urmăreşte soarta zborului 155, a echipajului şi a sutelor de pasageri care trebuie să facă faţă exploziei motoarelor şi aterizării forţate în râul îngheţat.0

 
Recenzii Sully (2016)
 
 
Ioana Raluca Popescu – Hotnews
“Sully” este un Oscar-bait executat ca la carte unde dramatizarea evenimentelor este realizata cu scopul de a atrage si emotiona publicul – nimic rau cu asta atata timp cat o poti face mai “elegant”.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Izbuteste sa transforme o poveste previzibila si cu final propagandist intr-un concept delicat si fascinant despre supravietuire.
Emil Călinescu – CinEmil
[…] filmul, per total, este in proportie de 30-40% documentar. Un documentar jucat cu actori profesionisti, un documentar foarte bine realizat, dar, formuland altfel, PREA documentar pentru gusturile mele.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Probabil ca marele merit al filmului este felul simplu in care replicile din el pot deveni cu usurinta motto-uri perene. In rest, povestea unui echipaj curajos, a unui pilot experimentat, dar si creativ, pare uneori banala.
Oana Mitroi – Oraşul Meu
E un film echilibrat, fara exagerari si efecte, insa nici nu le simti lipsa. Iar Tom Hanks e de milioane.
Ștefan Apostol – MovieNews
Este un film direct, sincer, realist și nu exagerează cu nimic proporțiile evenimentului întâmplat cu adevărat în ianuarie 2009, ci încearcă doar să reamintească că nu e nevoie să ai puteri supra-omenești ca să devii un erou cu adevărat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)