SUNSCREEN Film & Arts Festival se întoarce la Constanța, între 17 și 20 august

sunscreen-2023

Cea de-a doua ediție a SUNSCREEN Film & Arts Festival va avea loc la Constanța, în perioada 17 – 20 august 2023.

Inițiat anul trecut de organizatorii celui mai mare eveniment de film din țară – TIFF, festivalul își propune să aducă în fața publicului de la malul mării cele mai noi și apreciate filme românești și internaționale, concerte și invitați speciali. Anul acesta, SUNSCREEN se extinde și în Mamaia, unde vor avea loc proiecții de film pentru turiști.

În curând vom definitiva programul celei de-a doua ediții SUNSCREEN, dar până atunci vă pot spune că avem pe listă cele mai așteptate comedii românești ale anului și că și-au confirmat deja prezența la Constanța foarte mulți artiști îndrăgiți de public. Ne bucurăm că anul acesta festivalul are loc în timpul sezonului estival și le dăm astfel întâlnire și turiștilor de pe litoral în fața marelui ecran. Toate proiecțiile vor avea intrare liberă,
– declară Alexandra Boghiu, coordonatoarea festivalului.

Locațiile Sunscreen Film & Arts Festival 2023 sunt Piața Ovidiu, Plaja Reyna, Centrul MEPT Jean Constantin și Piața Cazino din Mamaia.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul oficial al festivalului.

SUNSCREEN este un eveniment organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural Teodor Burada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *