Tabu, un nou serial pe HBO GO

tabu-hbo

Duminică, 8 ianuarie, debutează pe HBO GO un nou serial: Tabu. Acesta are opt episoade, îl are pe Tom Hardy în rol principal, care, de altfel, se numără și printre producătorii serialului, alături de Ridley Scott și Steven Knight.

Acțiunea serialului Tabu are loc în 1814 și prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului și se întoarce schimbat complet. Deși se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moșteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și pentru a-și reclădi viața. Înconjurat de conspirații, crimă și trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Trailer Tabu

https://youtu.be/-g1vqWDrI7E

Din distribuție mai fac parte Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor), în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (Culisele puterii), care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin (Urzeala tronurilor) apare ca Zilpha Geary și David Hayman – ca Brace.

Tabu este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) și Anders Engström (episoadele 5-8) și îi aduce din nou împreună pe Hardy și Knight pentru a treia lor colaborare, după Locke și Peaky Blinders.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *