Teaser-poster > Hitchcock revine pe marele ecran

Anul viitor va marca revenirea pe marile ecrane a lui Alfred Hitchcock. Interpretat de Anthony Hopkins, maestrul suspansului va apărea în filmul regizat de britanicul Sacha Gervasi, o adaptare după cartea Alfred Hitchcock and the Making of Psycho, scrisă de Stephen Rebello. Scenariul îi aparține lui John McLaughlin, din portofoliul căruia face parte și Black Swan. Așadar, se anunță un film cel puțin interesant.

Inițial, premiera filmului era așteptată pentru anul viitor, însă zilele trecute, Fox Searchlight a prezentat un prim teaser-poster al lui Hitchcock și a anunțat data de lansare în SUA ca fiind 23 noiembrie, probabil, dorind să intre în cursa pentru Oscar. În România, până în momentul de față, distribuitorul Odeon Film nu a schimbat nimic și se pare că va lansa filmul pe 22 februarie 2013.

În ciuda faptului că titlul filmului – Hitchcock – v-ar putea duce cu gândul la o biografie a regizorului britanic, acesta are în centru, de fapt, o poveste de dragoste care se întâmplă în timpul turnării filmului Psycho de către Alfred Hitchcock.

Din distribuție fac parte nume mari, pe lângă legendarul Anthony Hopkins, îi vom mai putea vedea pe Helen Mirren, Scarlett Johansson, Danny Huston, Toni Collette, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg sau James D’Arcy.

Teaser-poster-ul filmului Hitchcock

Un comentariu la „Teaser-poster > Hitchcock revine pe marele ecran”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *