The New Pope, din 10 ianuarie pe HBO GO

The-New-Pope

Serialul The New Pope/Noul papă, creat și regizat de Paolo Sorrentino, va avea premiera pe 10 ianuarie pe HBO GO.

În fiecare săptămână pe HBO GO vor avea premiera două episoade din cele nouă ale serialului, în vreme ce pe canalul HBO premiera este programată pentru 14 ianuarie, de la ora 20:00.

Din distribuție fac parte nominalizații la Oscar Jude Law și John Malkovich, iar Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier și Maurizio Lombardi își reiau rolurile din The Young Pope/ Tânărul papă.
Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir și Massimo Ghini se alătură distribuției, iar Sharon Stone și Marilyn Manson va avea roluri episodice.

Trailer The New Pope/Noul papă

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după o întorsătură de evenimente neașteptată și misterioasă, secretarul de stat Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete. El își dă seama că va fi dificil să ia locul carismaticului Pius al XIII-lea a cărui viață atârnă de un fir de ață. Lenny Belardo a devenit un sfânt și sute de oameni îl idolatrizează, dar biserica este asediată de scandaluri care riscă să distrugă ierarhiile și de amenințări externe care lovesc în simbolurile creștinismului. Ca de obicei, nimic nu este ceea ce pare în Vatican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *