Știri
 

The Possession of Hannah Grace (2018)

Diavolul în carne și oase

 

The Possession of Hannah Grace (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.11.2018
Gen:
Durata:
85 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
12 voturi

 
Actori

Sinopsis The Possession of Hannah Grace (2018)

O şedinţă şocantă de exorcism scapă de sub control, curmând viaţa unei adolescente. La câteva luni de la eveniment, fosta poliţistă Megan Reed (Shay Mitchell) încearcă să revină la o viaţă normală, după ce asistase la moartea partenerului său fără să poată interveni. Megan lucrează acum la morga unui spital din Boston, unde a reuşit să se dezbare de vicii, găsindu-şi o oarecare linişte în acest loc al morţii şi singurătăţii.
Dar, într-o noapte, după ce primeşte un cadavru complet desfigurat, lucrurile încep să se schimbe. Închisă în subsolul clădirii unde funcţiona morga, împreună cu acest cadavru mutilat, Megan începe să aibă halucinaţii înfiorătoare. Întrebându-se dacă mai e în toate minţile, ea se teme că acest cadavru este posedat de o forţă demonică, fiind gata să revină la viaţă pentru a ucide.0

 
Recenzii The Possession of Hannah Grace (2018)
 
 
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Nu reușește să depășească multitudinea de clișee din scenariul lui Brian Sieve.
Teo Bugbee – New York Times
Este păcat că Van Rooijen se sprijină atât de mult de momente bruște pentru a crea teamă, deoarece filmul care există în fundal este surprinzător de satisfăcător.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)