Știri
 

The Predator (2018)

Predatorul

 

The Predator (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.09.2018
Durata:
101 minute
Site oficial:
The Predator (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
15 voturi

 
Actori

Sinopsis The Predator (2018)

Din cele mai îndepartate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie Predatorul, o reinvenție explozivă sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar o echipă fără căpătâi de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.0

 
Recenzii The Predator (2018)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
ferocitate și divertisment.
Emil Călinescu – CinEmil
In afara de atmosfera, deloc de horror, si a lipsei acute de logica, noul Predatorul (The Predator, articulat) nu pare a avea defecte majore.
Răzvan Dragu – Gazeta de Film
Filmul este o pelicula de actiune SF buna, dar nu pot sa o incadrez la filme Predator.
Radu Bordei – IGN
Franciza Predator se reinventează constant și asta nu este rău. Fanii originalului nu se vor regăsi în acest reboot, dar iubitorii de filme action vor avea parte de distracție.
Ștefan Apostol – MovieNews
Ceea ce ridică cu adevărat “The Predator” deasupra dezastrului care ar fi putut fi cu ușurință este modul în care Black și Dekker gestionează tonul.
Ştefan Dedal – Times New Roman
Nu știu cine a fost cu ideea să-i dea pe mână acest sequel (de altfel, foarte talentatului) Shane Black, dar n-a fost o idee bună.
Neil Soans – Times of India
Regizorul și co-scenaristul Shane Black pare mai interesat să refacă magia filmului din 1987 decât să spună o poveste puternică, nouă.
Ben Kenigsberg – New York Times
“The Predator” nu a evoluat deloc.
Dom Sinacola – Paste Magazine
O odă adusă succesului primului film, adusă plăcerii de a face filme pur și simplu pentru că se poate, nu pentru că ar trebui.
Geoffrey Macnab – The Independent
Problema cu Predator este că urmărim trei filme separate, lipite greoi ca niște piese de lego.
Dan Jolin – Empire
Ocazional nesavuros, iar uneori frustrant de amestecat, dar este suficient de divertisment sângeros ca în anii ’80 pentru a primi notă de trecere pentru fani.
Benjamin Lee – The Guardian
Este categoric distractiv, iar fanii francizei vor aprecia elementele lui Black care aduc cu trecutul, dar și planul său pentru viitor, deși nu este un film memorabil.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Cu o distribuție fantastică și un ritm alert, este exact ceea ce te-ai fi așteptat de la un film care se numește The Predator.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Deși nu este înspăimântător și nu are suspans, este suficient de plăcut pentru a fi urmărit.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)