The Terror continuă la AMC cu sezonul 2

the-terror-infamia

Seria horror The Terror continuă la AMC cu sezonul 2, numit The Terror: Infamia, ce are premiera joi, 15 august, urmând ca în fiecare zi de joi să fie difuzat câte un episod, de la ora 22:00.

The Terror: Infamia trailer

Sinopsis
Chester Nakayama (Derek Mio) este un american de origine japoneză, fiul pescarului imigrant Henry Nakayama (Shingo Usami). Suntem în California din preajma momentului istoric al atacului de la Pearl Harbor. Tatăl și fiul nu sunt pe aceeași lungime de undă: Chester este student, având o relație secretă cu Luz, o colegă de facultate (Cristina Rodlo). Se integrează în America, și atunci când tatăl său și prietenii acestuia, precum vârstnicul Yamato-san (George Takei), aduc vorba despre un spirit din vechime care i-ar fi urmărit din Japonia, Chester îi ia în râs. Însă problema devine tot mai palpabilă odată ce diverse evenimente încep să se deruleze – majoritatea în jurul unei femei misterioase care e peste tot și nicăieri. Și, înainte să înceapă să curgă întrebările, Japonia atacă Statele Unite care declară război la rândul lor și, cu sau fără fantome, personajele vor trece prin drama vieții lor. Înghesuiți într-un lagăr de concentrare, vor da peste un nou fel de spaimă.

The Terror: Infamia este o producție a AMC Studios, producătorul executiv fiind Ridley Scott, iar consultant și unul dintre actori veteranul George Takei.

Primul sezon din The Terror era adaptarea romanului omonim al lui Dan Simmons, care dezvolta o ficțiune pe baza episodului real al dispariției lui Sir John Franklin, în cadrul unei expeditii arctice la mijlocul secolului XIX, creând o poveste de groază ce împletea realitatea istorică și elementul fantastic. Epuizând epicul poveștii lui Simmons, cel de-al doilea sezon găsește un cadru nou, o poveste nouă și personaje noi. Lasă, astfel, Arctica în spate și ajunge în California din preajma momentului istoric al atacului de la Pearl Harbor.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *