The Wanderers, un thriller românesc cu vampiri și cu Armand Assante

Azi, 21 iulie, s-au încheiat filmările la filmul The Wanderers, un thriller românesc cu Armand Assante în rolul principal.

Regizat de Dragoș Buliga după un scenariu scris de Octav Gheorghe, The Wanderers este o poveste supranaturală despre un american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume, care împreuna cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

The Wanderers este un film românesc pentru piața internațională, a descris filmul Cătălin Cățoiu, unul dintre producători. Potrivit acestuia, filmul este o producție 100% independentă, cu surse de finanțare atât românești, cât și străine.

Scopul nostru a fost să facem un film care să poată câștiga bani, care să dea curaj investitorilor, în primul rând români și în al doilea rând străini, să investească în industria cinematografică din România.

Distribuția mai include actori români (Raluca Aprodu, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), dar și pe Branko Duric, un actor și muzician bosniac, și doi actori coreeni: Bae Junghwa și Sun Hojae.

Filmările au durat 26 de zile și în afară de București, s-a mai filmat în Sighisoara și Dofteana (județul Bacău).

De imagine s-a ocupat Șerban Ionescu, efectele speciale vizuale sunt asigurate de către Felician Lepadatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de către Luminița Lungu.

Aceasta este a doua colaborare dintre Răzvan Vasilescu și Armand Assante, după California Dreamin, de Cristian Nemescu.

The Wanderers este așteptat în cinematografe în primăvara anului viitor.

Galerie foto The Wanderers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *