Știri
 

This Is The End (2013)

A venit sfârşitu'!

 

This Is The End (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.08.2013
Durata:
107 minute
Rating:
IM-18
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 18 critici/bloggeri de mai jos.
90%
90


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis This Is The End (2013)

În urma unei serii de evenimente neobişnuite şi de proporţii catastrofale, care devastează oraşul Los Angeles, un grup de şase prieteni sunt nevoiţi să se baricadeze într-o casă.

Afară, lumea se duce de râpă. Înăuntru, prietenia lor e pusă la grea încercare de stressul izolării şi împuţinarea proviziilor. În cele din urmă, ei vor fi nevoiţi să-şi părăsească adăpostul, înfruntându-şi soarta şi descoperind adevărata semnificaţie a prieteniei şi izbăvirii.0

 
Recenzii This Is The End (2013)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
una dintre cele mai trăsnite, sângeroase, obscene, înspăimântătoare comedii ale ultimilor ani.
Ioana – FilmeTari
Pelicula lasă impresia unui proiect scris pe genunchi, născut din plăcere și pasiune pentru film, la o ieșire cu prietenii, față de comediile insipide scoase pe bandă rulantă.
Gruia – metropotam
Sa lamurim un lucru de la inceput, chiar daca l-am zis si in titlu, This Is The End este cea mai dementa comedie a anului.
Flavius Policală – To the Edge and Back
Este un film pe care veti iubi sa-l urati, pentru ca veti rade cand ar trebui sa fiti oripilati, veti rade din nou cand ar trebui sa fiti scandalizati, si veti fixa ecranul cand ar trebui sa intoarceti privirea.
Cara Nash – FilmInk
O comedie satirică inteligentă, sălbatică și, de multe ori, ilară, care se va dovedi irezistibil de amuzantă pentru fani.
Peter Bradshaw – The Guardian
E amuzant, dar mai bine așteptați să-l închiriați/download-ați.
Olly Richards – Empire
L-aș mai fi editat un pic, pentru a înlătura părțile mai slabe, dar, în cea mai mare parte, acesta este un film al naibii de amuzant.
Michael Burgin – Paste Magazine
cel mai amuzant film al anului
Odie Henderson – RogerEbert.com
This is the End găsește un echilibru pe care cele mai multe comedii horror nu reușesc să-l obțină.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Scenariul scris de Seth Rogen și Evan Goldberg este nimicitor, în vreme ce debutul lor regizoral este o adevărată revelație.
A.O. Scott – New York Times
este sincer, chiar sublim de ilar. Și de ce n-ar fi?
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
De mult timp n-am mai văzut un film atât de nebun ca acesta, în plus, este și cea mai inteligentă, fără teamă și inspirată comedie.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Cu atâția actori care se joacă pe ei înșiși, rezultatul este ca un fel de home movie sau reality horror show, diferit de tot ceea ce s-a făcut până acum pentru a atrage publicul tânăr.
Drew McWeeny – HIT FIX
Cu totul neașteptat, This Is The End este unul dintre cele mai agreabile filme ale acestei veri
Roth Cornet – IGN
Când te uiți la o comedie ca aceasta, despre droguri/celebrități/sfârșitul-lumii-așa-cum-îl-știm, totul se reduce la ”Cât de mult am râs?”. Și am râs destul de mult.
Kevin Jagernauth – Indiewire
This Is The End este un proiect născut din vanitate, crezând că publicului îi va face plăcere să-și petreacă timpul împreună cu Seth și trupa lui la fel de mult cum le place lor să stea împreună.
William Goss – Film.com
O abordare destul de amuzantă asupra personalității lui Rogen și a prietenilor acestuia.
Și, deci, compar This Is The End cu clasice precum Animal House, Caddyshack, Ghostbusters sau Stripes? Cred că da. Puteți să-mi spuneți că exagerez, dar rareori am văzut o comedie care să mă atragă atât de mult ca This Is The End.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)