0
31 ianuarie 2013
 
 

Ți-ai făcut program de Valentine’s Day?


Plecăm de la premisa că nu ți-ai făcut program de Valentine’s Day și îți oferim un pont: CinemaPRO ți-a pregătit un program special ce începe de la ora 19:00, cu vizionarea în avanpremieră a filmului Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună și continuă, după film, cu un concert al celor de la LaLa Band.

Dar să revenim la film. Beautiful Creatures / Cronicile Casterilor: A 16-a lună este o adaptare a romanului omonim de Kami Garcia și Margaret Stohl, roman ce face parte dintr-o serie care s-a vândut destul de bine iar producătorii de la Hollywood se pare că au văzut un potențial nou Twilight în acest film. Warner Bros. deja plănuiește o nouă franciză.

Scris și regizat de Richard LaGravenese, cel responsabil și de P.S. I Love You, Beautiful Creatures îi are în distribuție pe Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Emma Thompson, Viola Davis, Emmy Rossum, Thomas Mann și Zoey Deutch.

Beautiful Creatures se află pe aproape toate rețelele de socializare: are și pagină de Facebook, cont de Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest și site oficial.

Iată, mai jos, trailer-ul filmului.

Prețul unui bilet pentru două persoane este de 150 de lei și biletele s-au pus deja în vânzare.


Articol scris de