0
13 mai 2011
 
 

TIFF 2011 > Înscrierile pentru Let’s Go Digital continuă


Organizatorii au decis să ofere cât mai multor tineri ocazia de a se înscrie la cea de-a noua ediție a Atelierului de film Let’s Go Digital și, astfel, au prelungit data până la care se mai pot face înscrieri până vineri, 20 mai 2011, ora 17.00.

Let’s Go Digital este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Control N și se adresează tuturor adolescenților cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Perioada de desfășurare este 3 – 12 iunie, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) 2011.

Pentru înscriere la preselecţie, tinerii interesaţi trebuie să trimită un portofoliu format din cv, însoţit de o fotografie, o scrisoare de motivaţie, o povestire scurtă de ficţiune şi, opţional, materiale video, foto, desene sau orice le-ar putea demonstra creativitatea. Înscrierile se pot face online pe site-ul www.tiff.ro sau prin poştă trimiţând toate documentele la adresa Strada Popa Soare nr. 52, sector 2, Bucuresti.

În urma preselecţiei, 18 tineri vor fi invitaţi la Cluj şi li se vor asigura de către organizatori toate condiţiile pentru realizarea unor scurt metraje profesioniste.

Competitia locala TIFF 2011

Competitia locala TIFF 2011

În plus, toți cei pasionați de film din Cluj (nu contează dacă sunt amatori sau profesioniști) au șansa de a-și înscrie creațiile în cadrul Competiției locale TIFF 2011. Noul termen limită este 29 mai 2011.

Competiţia este adresată cineaştilor amatori sau profesionişti, care locuiesc, lucrează sau studiază în prezent în orice localitate din judeţul Cluj. Toţi cei interesaţi pot trimite până pe data de 29 mai (ultima zi de recepţionare a filmelor), filme pe orice temă, cu lungimea maximă de 30 de minute, într-unul din formatele: MPEG2, AVI sau MOV. Producţiile trebuie să fie realizate în perioada 7 iunie 2010 – 15 mai 2011 şi să fie subtitrate sau dublate în limba română. Filmele, împreună cu formularul de înscriere completat, trebuie trimise la sediul festivalului de la ROMÂNIA FILM, Filiala Cluj (P-ţa UNIRII Nr. 24). O parte din filmele selectate va fi prezentată în cadrul TIFF-ului în cunoscutul spaţiu expoziţional din Cluj – Fabrica de Pensule. Cea mai bună creaţie va fi recompensată în cadrul unei Ceremonii de Premiere organizată la Fabrica de Pensule.


Articol scris de