2
4 februarie 2013
 
 

Toate trailerele prezentate în premieră în cadrul Super Bowl-ului


La americani, ziua de ieri a fost o adevărată sărbătoare pentru majoritatea pasionaților de sport. De ce? Pentru că a avut loc poate cel mai așteptat eveniment sportiv de la americani: Super Bowl-ul, finala Campionatului național de fotbal american.

Totuși, înainte de a trece la trailerele/spot-urile tv care au fost difuzate în premieră în cadrul Super Bowl-ului, pentru amatorii acestui sport de la noi, haideți să menționăm și că Baltimore Ravens a câștigat meciul împotriva celor de la San Francisco 49ers, cu 34-31.

Cel mai așteptat trailer al serii a fost cu siguranță cel al lui Fast and Furious 6. Regizat de Justin Lin, filmul va avea premiera pe 24 mai.

Apoi, să nu-i uităm nici pe fanii Star Trek, care s-au putut delecta cu un clip din Into Darkness, film regizat de J.J. Abrams și care-i are în rolurile principale pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg, John Cho și Bruce Greenwood. Premiera filmului va fi pe 17 mai.

Cei de la Marvel au prezentat și ei un spot de 31 de secunde pentru Iron Man 3, a cărui lansare este programată pe 26 aprilie.

Minunăția lui Sam Raimi, Oz the Great and Powerful, care se anunță de pe acum impresionant din punct de vedere vizual, a primit din partea lui Disney un spot tv în cadrul Super Bowl-ului din acest an. Premiera filmului: pe 8 martie.

The Lone Ranger îi readuce împreună pe Gore Verbinski și pe Johnny Depp, iar filmul este așteptat pe 5 iulie. Iată cum arată primul clip al acestui film.

Brad Pitt revine pe ecrane în data de 21 iunie, în World War Z. Iar Paramount nu a ratat ocazia să prezinte primele imagini în cadrul acestui eveniment sportiv.


Articol scris de