[Trailer] The Freebie, scris şi regizat de Katie Aselton

Iată un film care lasă deoparte toate prejudecăţile şi vorbeşte cu sinceritate despre problemele care pot apărea în viaţa unui cuplu şi ce soluţii se pot găsi. Acesta este The Freebie, care a avut premiera festivalieră la începutul acestui an, la Sundance. Apoi a fost achiziţionat de către Phase 4 Films. Iar, acum, i s-a lansat şi primul trailer.

Filmul poate fi considerat un one-man-show… ok, one-woman-show, dacă avem în vedere că această Katie Aselton a scris scenariul, a regizat şi interpretează unul dintre personajele principale. În cazul în care te întrebi cine-i Katie Aselton, iată câteva indicii: a jucat în filmele fraţilor Duplass: The Puffy Chair şi Cyrus; iar în cazul lui The Puffy Chair, a fost şi producătoare. În plus, Aselton este căsătorită cu Mark Duplass.

În The Freebie, Katie Aselton îl are aproape pe Dax Shepard. Aceştia interpretează un cuplu a căror rerlaţie este bazată pe comunicare şi sinceritate, numai că, în ultima vreme, cu toate că râd şi se distrează împreună, simt că ceva a dispărut din relaţia lor şi nici nu-şi mai aduc aminte când au făcut dragoste ultima dată. Aşadar, le vine în minte o idee pentru a mai revigora puţin lucrurile: fiecare să petreacă o noapte cu altcineva.
The Freebie este o comedie ce pare a relua discuţia asupra dragostei şi monogamiei, de ce aceste două lucruri trebuie să coexiste şi cum se poate anima o relaţie în care intervine rutina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *