Trailer nou pentru Skyfall, cu Adele pe coloana sonoră

Săptămâna aceasta a fost prezentat oficial cântecul care va acompania noul film din seria James Bond. Acesta se numește, cum altfel, decât Skyfall și este interpretat, așa cum se zvonea, de către Adele. Iar pentru a marca acest lucru, MGM a lansat în urmă cu numai câteva ore un nou trailer pentru filmul lui Sam Mendes.

Nu durează decât puțin peste un minut iar imaginile nu sunt însoțite decât de vocea solistei Adele, care interpretează cântecul recent lansat.

Melodia întreagă poate fi ascultată pe site-ul oficial al lui Adele sau pe contul de YouTube al acesteia, unde a fost publicată în cursul zilei de ieri.

Strategia de marketing a celor de la MGM mă surprinde. Spre deosebire de The Amazing Spider-Man sau The Dark Knight Rises, unde aveam cam un trailer în fiecare săptămână, în cazul lui Skyfall lucrurile par făcute un pic mai bine, nici nu suntem obosiți cu o mulțime de materiale promoționale, dar nici nu suntem ignorați.

Skyfall a fost regizat de Sam Mendes, iar în rolurile principale, în primul rând, îl avem pe Agentul 007 – Daniel Craig, Bérénice Marlohe este noua Bond-girl, Javier Bardem îi dă viață personajului negativ (pentru că trebuie să fie cel puțin unul), iar alături de aceștia mai joacă Judi Dench, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw, Helen McCrory, Ola Rapace și Tonia Sotiropoulou. Și, pentru că toți aceștia aveau nevoie și de o poveste, John Logan, Neal Purvis și Robert Wade au scris scenariul.

Noul trailer al lui Skyfall, cu melodia interpretată de Adele pe coloana somnoră, via IGN

2 comentarii la „Trailer nou pentru Skyfall, cu Adele pe coloana sonoră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *