Trailerul american pentru Holy Motors

Holy Motors, primul film din ultimii 13 ani al regizorului francez Leos Carax, a putut fi văzut deja în România aseară, 21 octombrie, în cadrul festivalului Les Films de Cannes à Bucarest. În această seară, începând cu ora 20:30, va avea o nouă proiecție, urmând ca vineri, 2 noiembrie, distribuitorul român Independența Film să-l lanseze oficial în cinematografe.

Nici la americani nu este departe ziua în care va fi lansat în întreaga țară, însă, la finalul săptămânii trecute, distribuitorul american Indomina a prezentat trailerul oficial al lui Holy Motors, destinat special pieței din SUA.

Dacă îți place să stai la curent cu tot ce apare nou în domeniul cinematografic pe la diverse festivaluri, atunci este imposibil să nu fi auzit deja despre senzația pe care a făcut-o Holy Motors mai întâi la Sundance și, mai apoi, la Cannes.

Având în distribuție actori precum Denis Lavant, Eva Mendes sau Kylie Minogue, și un număr impresionant de recenzii pozitive, filmul lui Leos Carax trebuie văzut cu prima ocazie. Dacă l-ai ratat ieri și nu-l vei vedea nici în seara asta, atunci din 2 noiembrie nu mai ai nicio scuză. Între timp, îți recomand câteva dintre filmele precedente ale regizorului francez: Boy Meets Girl, The Lovers on the Bridge sau Pola X.

Trailerul lui Holy Motors, pentru piața din SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *