A apărut trailerul oficial al filmului românesc Q.E.D.

trailer-qed

Ieri, 22 septembrie, Icon Production a prezentat trailerul oficial al filmului Q.E.D. Acesta a fost realizat de către agenția Good Hands, fiind creația lui Liviu Neagoe.

Tot Good Hands s-a ocupat și de poster, la realizarea căruia a contribuit și art-directorul Alexandru Nimurad.

Anul trecut, agenția Good Hands câștiga premiul pentru cel mai bun poster al unui film străin, la cea de-a 15-a ediție a Annual Golden Trailer Awards.

Filmul Q.E.D., regizat de Andrei Gruzsniczki, va apărea în cinematografe pe 10 octombrie. Din distribuție fac parte: Ofelia Popii, Sorin Leoveanu, Florin Piersic Jr., Virgil Ogășanu, Tora Vasilescu, Dorian Boguță, Marc Titieni, Paul Ipate, Lucian Ifrim, Medeea Marinescu, Alina Berzunțeanu şi Mihai Călin.

În 1984, când se petrece acțiunea, aveam 6 ani, eram mai mică decât fiul meu din film. Nu adunam pietre ca el, dar toamna îmi făceam provizii de castane pe pervaz, care dispăreau una câte una în timp ce înaintam în iarnă. Tatăl meu lucra la un centru de calcul, ca și Elena din film, și-mi amintesc și-acum calculatorul acela imens.

– povestește Ofelia Popii, care se află la primul ei rol principal într-un lungmetraj.

Sorin Leoveanu joacă rolul unui matematician, chiar dacă niciodată nu i-a plăcut matematica.

N-am fost niciodată nici prieten, nici admirator al matematicii. Pur și simplu nu am fost născut pentru asta! Luam maxim 5 sau 6 la școală. Și e îngrozitor să trebuiască să reții formule matematice dar, din fericire, cinematografia îți oferă destule soluții pentru asta.

QED-poster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *