Știri
 

Transformers: Dark of the Moon (2011)

 

Transformers: Dark of the Moon (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.07.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 27 critici/bloggeri de mai jos.
46%
46


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Transformers: Dark of the Moon (2011)

În Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon), Shia LaBeouf se întoarce în rolul lui Sam Witwicky, pentru a lupta alături de Transformers în bătălia care are ca miză salvarea Pămîntului.0

 
Recenzii Transformers: Dark of the Moon (2011)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
La nivel vizual Transformers este o adevărată realizare şi, chiar dacă simţi că filmul este cu cel puţin o jumătate de oră prea lung, iar momentele de umor sunt uneori penibile, Michael Bay nu face mai nimic care să te scoată din acţiune şi să te facă să te uiţi la ceas. Ultima oră nu te lasă nici măcar să respiri.
Richie – Marele Ecran
Michael Bay e un copil mare si astea-s jucariile sale. El se joaca cu ele facand in acelasi timp un munte de bani pentru gulerele albe de la Hollywood. Nu e arta, e economie. Sau de fapt capitalizarea unei nevoi viscerale a publicului de cinema, aceea de a fi bombardat, uluit, anesteziat, spalat pe creieri de imagini si sunete din ce in ce mai ireale si sterpe. Cinema-ul escapist e o realitate, oricat ar parea de dubios. Asa ca adoram sa mergem la filmele sale chiar daca apoi il uram pentru ele.
Alex Voinica – Raluk
Michael Bay cred ca e unul dintre cei mai under-rated regizori de la Hollywood. Nu m-ar deranja acest lucru daca ar fi fost adevarat. Cand vine vorba de filme de actiune, Michael Bay are destui asi in maneca incat sa uimeasca. In cazul lui DotM, acesta s-a apropiat de apogeul suprem al actiunii.
Floryan – FilmeTari
Transformers 3. Pam, pam! Ca sa deschid povestea si discutia sa lamurim faptul ca eu sunt un mare fan Transformers. Mai sunt fan: super-eroi, Michael Bay, Victoria’s Secret, efecte speciale, IMAX, explozii-actiune-explozii si muzica de gen. Si cand cineva se gandeste sa “arunce” toate aceste lucruri intr-un film ce mi-as mai putea dori mai mult? Episodul: Dark of the Moon este mult mai bun decat Revenge of the Fallen, iar a-l compara cu primul act al seriei ar fi un gest de lipsa de respect, din partea mea, catre producatori.
Gruia – Metropotam
Povestea este o prostie, scenariul este demn de Cartoon Network, iar jocul actorilor te umple de penibil, mai ales Rosie Huntington-Whiteley, care o face pe Megan Fox sa para o Meryl Streep, dar nici cu istericul Shia LaBeouf, care pare ca nu si-a luat pastilele, nu mi-e rusine. In intregul film, cel mai bun rol il fac robotii.
Alex – HipMag
Robotii au revenit pe ecran, mai multi, mai rai, mai aratosi si mai pusi pe scandal. Un adevarat festin de metal.
Peter Travers – Rolling Stone
Transformers: Dark of the Moon este un film lipsit de umor, de imaginație și de orice motiv autentic care să-i justifice existența. Vizionându-l, ajungi să mori puțin pe dinăuntru. Acesta să fie viitorul filmelor? Dumnezeu să ne ajute!
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Transformers: Dark of the Moon este un film urât din punct de vedere vizual, cu o intrigă incoerentă, cu personaje ”de lemn” și cu dialoguri stupide.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
În momentul de față, nu numai că putem deosebi băieții buni, Autoboții, de băieții răi, Decepticonii, dar avem și o idee despre ce putem aștepta de la Michael Bay: bun sau rău.
Kevin Jagernaut – IndieWire
Chiar dacă Dark Of The Moon reprezintă un pas în față comparativ cu Revenge Of The Fallen, asta nu pot spune că este o realizare în sine. Scenele de acține sunt cele mai bune de care a avut parte această franciză, iar finalul este exact așa cum ar trebui să fie finalul unui popcorn-film grandios și stupid. Cât despre restul… Este aproape la fel de prost precum în Revenge Of The Fallen – o poveste ridicolă, ușor de uitat, cu niște personaje goale pe dinăuntru.
A.O. Scott – N.Y. Times
Nimic din ceea ce vezi nu are niciun sens, dar senzațiile sunt reale.
Roger Moore – China Post
Este 100% spectacol și poate puțin prea mult la două ore lungime. Efectele sonore nu le egalează pe cele vizuale, iar tehnica 3D îi oferă doar profunzime, neaducând nimic inovator.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Utilizând în mod inteligent tehnica 3D, Bay dă, în sfârșit, viață roboților Transformers, cu speranțe și vise, permițându-le să-și mărturisească, în cel mai pur stil Shakespeare-ian, propria filosofie despre viață, despre omenire și despre universul în care trăiesc.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Este admirabil cum atâția oameni și-au dedicat milioane de ore acestei producții uluitoare. Fiecare și-a făcut treaba perfect, dar undeva, pe drum, filmul a fost lăsat deoparte.
Peter Bradshaw – The Guardian
Zgomotos și lung și obositor, dar parcă un pic mai puțin stupid.
Jonathan Hickman – Paste Magazine
Este un carnaval de efecte speciale de cea mai bună calitate, întrerupt, din când în când, de tentative incoerente de a dezvolta o poveste.
Jim Vejvoda – IGN
Scenele de acțiune ale lui Bay sunt aici mai lungi, mai bune și mai brutale decât în oricare dintre celelalte două părți anterioare.
Chris Hewitt – Empire
E ceva mai bun decât Transformers 2, dar, pe de altă parte, ce nu este mai bun decât Transformers 2?
Bill Gibron – FilmCritic
În cele din urmă, Bay reușește aproape imposibilul: să ne facă să ne gândim ce urmează să se întâmple în această franciză de sute de milioane de dolari. Câtă vreme rămâne fidel formulei pe care a descoperit-o în sfârșit aici, va fi cu siguranță o nouă bucățică de entartainment pur.
Laremy Legel – Film.com
Deși nu este un film perfect, este unul perfect pentru a te distra, unul creat, cu măiestrie, special pentru a oferi o experiență uluitoare pe marele ecran.
Drew McWeeny – HitFix
Hai să încep cu asta: pentru prima dată de la Avatar încoace, îți voi recomanda să cauți cel mai mare și cel mai bun cinamatograf 3D și să cumperi un bilet, pentru că Transformers: Dark Of The Moon, mai ales văzut în IMAX-3D, este o experiență senzorială uimitoare.
Anthony Quinn – The Independent
Transformers: Dark of the Moon, în care Michael Bay comite un nou fiasco, în care dă volumul la 11 și IQ-ul la -1.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Michael Bay nu e un regizor căruia să-i pese de poveste și cu siguranță nu-i pasă de actori și, cu atât mai puțin, de personaje. Bay nu vrea decât să arate femei imposibil de frumoase și mașini strălucitoare și să umple toate astea cu atât de mult (și, recunoasc, bun) CGI cât este omenesc posibil.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Faptul că e ridicol de spectaculos și spectaculos de ridicol, face din TDOTM un film de care te poți bucura și ppe care trebuie să-l suporți în aceeași măsură.
Clemba Stow – The Vine
Dacă va fi o a patra parte în seria Transformers, nu putem decât spera că Bay va renunța definitiv la oameni. Asta ar putea fi cheia spre măreție.
Anthony O’Connor – FilmInk
Recunosc că e mai bun decât precedentele părți, dar Michael Bay tot n-a învățat că acțiunea impresionantă nu poate compensa interpretarea dezastruoasă și lipsa unor personaje bine dezvoltate.
Se apune că a treia oară e cu noroc – iar când e vorba despre seria Transformers, zicala e adevărată.


Niciun comentariu


    1. Transformers: Dark of the Moon (2011) | BunDeCitit.ro
    2. Transformers: Dark of the Moon (2011) | Șmen.ro
    3. Box-office > Prietenii pe primul loc

    Răspunde


    (obligatoriu)