Trei clipuri noi pentru Jason Bourne

jason bourne

Weekendul trecut, Universal Pictures a lansat trei clipuri noi în așteptarea celui mai recent film din seria Jason Bourne.

Intitulat simplu, Jason Bourne, acesta vine după precedentele Identity, Supremacy, Ultimatum și Legacy și marchează revenirea regizorului Paul Greengrass și a lui Matt Damon la cârma unui film Bourne. În 2012, neînțelegerile cu scenaristul Tony Gilroy i-au ținut deoparte pe cei doi, însă, de data aceasta, Gilroy va fi cel care va lipsi pentru prima dată din dezvoltarea unui film Bourne.

Unul dintre clipurile nou-lansate îl înfățișează pe Bourne (Matt Damon) într-o cursă nebună pe străzile Las Vegas-ului. Un altul îl arată tot pe Bourne cum împrumută o motocicletă a poliției pentru a o recupera pe Nicky Parsons (Julia Stiles). Iar cel de-al treilea introduce două noi personaje: Alicia Vikander și Tommy Lee Jones în rolurile lui Heather Lee și, respectiv, lui Robert Dewey.

Iată-le pe toate cele trei clipuri:

https://youtu.be/Dd-2N0VI8lA

Jason Bourne apare în cinematografe pe 29 iulie și va fi interesant de văzut revenirea lui Matt Damon în rolul acestui agent secret după o pauză de aproape 10 ani.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *