Trei filme noi în programul KINOdiseea

afis-Kinodiseea

Organizatorii KINOdiseea au anunțat săptămâna aceasta programul complet al festivalului care va avea loc în perioada 14-16 noiembrie. Pe lângă filmele incluse inițial în competiția oficială, despre care vă povesteam zilele trecute, iată că alte trei filme noi au fost adăugate în program, printre care și Antboy.

Antboy

Regia: Ask Hasselbalch
Recomandare de vârstă: +12 ani

Antboy a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto și reprezintă o alternativă interesantă la filmele cu super-eroi realizate de marile studiouri de la Hollywood.

The Famous Five 3 / Cinci prieteni

Regia: Mike Marzuk
Recomandare de vârstă: +10 ani

The Famous Five 3 a avut premiera mondială tot la Toronto și este creația regizorului german Mike Marzuk, care, din 1995, a început să realizeze reclame, mai apoi, videoclipuri și în cele din urmă și-a făcut un nume în domeniul filmelor pentru copii, creând franciza Famous Five, care, iată, a ajuns la cea de-a treia parte.

The Nightinghale / Privighetoarea

Regia: Philippe Muyl
Recomandare de vârstă: +8 ani

The Nightingale a câștigat premiul pentru cel mai bun film pentru copii la festivalul de la Zlin. Regizat de Philippe Muyl, acesta este o reinterpretare a filmului din 2002 al aceluiași regizor francez. De asemenea, reprezintă propunerea Chinei pentru Oscarurile de anul viitor, la categoria Cel mai bun film străin.

Programul integral al festivalului KINOdiseea poate fi consultat pe site-ul oficial, unde puteți face și rezervări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *