Trei scurtmetraje cu CAI PUTERE, din aprilie, în cinematografe

trei-scurtmetraje-cai-putere

Joi, 2 aprilie, va avea premiera proiectul Trei scurtmetraje cu CAI PUTERE în regia lui Daniel Sandu.

În cadrul lui, vor putea fi urmărite scurtmetrajele: Numărătoarea manuală, Vocea a doua și Cai Putere.

Proiecțiile vor avea loc la Cinema Elvira Popescu (2 și 4 aprilie, ora 18:30), Cinema Muzeul Țăranului (7-9 Aprilie, ora 18:00), Cinemateca Union (3 și 9 Aprilie, ora 19:30).

Numărătoarea manuală

(2011, producție Parada Film)
Cu: Alexandru Georgescu, Cătălin Stelian, Marcelo Cobzariu, Iulian Dârlău.
Sinopsis
Numărătoarea manuală spune povestea lui Mircea, un angajat cu vechime la compania naţională a autostrăzilor şi drumurilor naţionale, care încearcă să-l angajeze pe nepotul său George, un tânăr şomer cu facultate, la aceeaşi companie. Munca lor constă în a număra maşinile care trec pe şoselele patriei în vederea unor statistici solicitate de Uniunea Europeană. Însă cei doi au păreri diferite despre munca pe care o prestează iar prietenia lor se transformă în conflict.

Vocea a doua

(2013, producție Hi Film)
Cu: Medeea Marinescu, Victoria Dicu, Doru Cătănescu, Adi Simionescu, Emanuel Barok.
Sinopsis
Gabi, o asistentă socială la o casă de copii, se trezește prinsă în propriile prejudecăți atunci când o mamă de etnie romă vine să-și ia copiii acasă de Crăciun.

Cai Putere

(2014, producție ICON production)
Cu: Adrian Titieni, Costel Cașcaval, Lucian Ifrim, Marian Popescu, Cătălin Stelian, Mihaela Sîrbu, Tora Vasilescu, Do Tan Phong.
Sinopsis
În fiecare toamnă, Mihai, cu ajutorul prietenilor, îşi urcă motocicleta în apartamentul său de la etajul zece pentru a o proteja pe perioada iernii. Anul acesta, însă, Mihai descoperă cât de fragile sunt prieteniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *