True Detective și alte producții HBO pot fi urmărite gratuit pe HBO GO

seriale-gratuite-hbo

Primul sezon din True Detective / Detectivii din Louisiana și primul sezon din The Wire/Cartelul crimelor, precum și primul episod din miniseria The Night Of/În acea noapte pot fi urmărite pe HBO GO, timp de o lună, fără abonament.

Serialul-dramă True Detective / Detectivii din Louisiana îi are în rolurile principale pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson, doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

The Wire / Cartelul crimelor prezintă un univers pe cât de șocant, pe atât de realist, în care limitele dintre bine și rău sunt încălcate cu fiecare ocazie. Realizând cronica afacerilor de familie cu droguri pe parcursul a mai multor generații și ilustrând eforturile poliției din Baltimore de a-i prinde, serialul încearcă să facă o paralelă între aceste organizații și bărbații și femeile din fiecare tabără a luptei.

The Night Of Trailer

Iar miniseria The Night Of/În acea noapte, formată din opt părți și creată de Steven Zaillian (Lista lui Schindler, Gangster American) și Richard Price (Culoarea banilor, Cartelul crimelor), va avea premiera la HBO luni, 11 iulie. În fiecare luni, urmând ca în fiecare zi de luni să fie difuzat câte un nou episod de câte o oră.

The Night Of prezintă detaliile unui caz complex de crimă din New York cu nuanțe culturale și politice, analizând ancheta poliției, procedurile legale și sistemul de justiție.

Toate cele trei producții pot fi urmărite, fără abonament, pe platforma HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *