Turneul filmelor verii (II)

– UPDATE –
Finala se votează duminică, 30.09, și luni, 01.10
(doar pe Facebook):
(3) THE DARK KNIGHT RISES VS. (2) THE AVENGERS

Ne apropiem de Final Four în Turneul Filmelor Verii, iniţiativă originală Blog de Cinema, în scopul de a vedea care film lansat în această vară a fost cel mai bun, conform publicului. În primul tur, disputele au fost foarte destabilizate, diferenţele fiind destul de clare şi de evidente.

[PUTEŢI VOTA PENTRU FILMUL FAVORIT PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK]

(4) Madagascar 3 [CÂŞTIGĂTOR]: 69%

The Bourne Legacy: 31%

Cel mai echilibrat duel, dacă putem spune aşa, s-a dat între animaţia cu animale de la Zoo, Madagascar 3, şi restartul legendei Bourne, cu Jeremy Renner în locul lui Matt Damon. Chiar şi aşa, personajele imaginate de Eric Darnell şi Noah Baumbach nu i-au oferit nicio şansă noului agent creat de Tony Gilroy, obţinând aproape trei sferturi dintre voturi.

(7) The Dictator: 13%

Brave [CÂŞTIGĂTOR]: 87%

Una dintre disputele cu rezultat surprinzător s-a dat între „dictatorul” lui Sacha Baron Cohen şi „curajoasa” celor de la Pixar, care a împrumutat mai mult din stilul colegilor de la Disney. Chiar se pare că animaţiile sunt pe gustul românilor, Brave trecând fără drept de apel de The Dictator, care, totuşi, pornea ca favorit, bazându-ne pe box-office. Poate că românilor, pur şi simplu, nu le place dictatura… chiar şi luată în glumă.

(1) Ice Age 4 [CÂŞTIGĂTOR]: 74%

The Expendables 2: 26%

Animaţiile au înregistrat un procentaj de 100% promovabilitate în sferturi, după ce şi principalul favorit, Ice Age 4, a avansat în runda a doua. Manny, Diego şi Sid au fost mult prea puternici pentru eroii filmelor de acţiune, ducându-se, mai departe, într-o nouă aventură pentru intrarea în careul de aşi al turneului.

(8) Ted: 27%

The Amazing Spider-Man [CÂŞTIGĂTOR]: 73%

Al doilea favorit care a pierdut încă din primul tur a fost ursuleţul Ted, marele petrecăreţ, care nu i-a rezistat lui Spider-Man. Povestea cu Andrew Garfield şi Emma Stone în rolurile principale a fost, pur şi simplu, „Amazing” în duelul cu filmul în care joacă, pe lângă ursuleţul „drăgălaş” Ted, Mark Wahlberg şi Mila Kunis.

Turneul Filmelor Verii

Turneul Filmelor Verii

Magic Mike: 6%

(2) The Avengers [CÂŞTIGĂTOR]: 94%

Că tot am ajuns la supereroi, una dintre cele mai categorice victorii a revenit răzbunătorilor Marvel, care l-au bătut la fundul gol pe Magic Mike. Dar, ce-i drept, este greu să te lupţi cu personaje cu superputeri sau venite din alte lumi. Aşteptăm să vedem dacă va putea cineva să-i oprească pe aceşti răzbunători, până la final.

Dark Shadows: 6%

(3) The Dark Knight Rises [CÂŞTIGĂTOR]: 94%

Mult discutatul film al lui Cristopher Nolan, ultima parte din trilogia Batman, a înregistrat un succes similar cu al The Avengers, Christian Bale luându-i faţa lui Johnny Depp, făcându-l pe acesta, probabil, să exclame ca în Fear and Loathing in Las Vegas: „Those goddamned bats!”.

(6) Prometheus [CÂŞTIGĂTOR]: 92%

Snow White and the Huntsman: 8%

Revenirea lui Ridley Scott la poveşti cu extratereşti şi androizi se pare că, într-adevăr, a avut succes, cel puţin după primul tur. Prometheus a spulberat-o pe Albă ca Zăpada. Chiar şi avându-l alături pe Chris Hemsworth, Kristen Stewart nu a reuşit să supravieţuiască după confruntarea cu extratereştrii lui Ridley Scott. Probabil, dacă era Robert Pattinson în locul lui Hemsworth altul era deznodământul, dar mai e puţin până la momentul ultimului Twilight…

(5) Men in Black III [CÂŞTIGĂTOR]: 75%

Total Recall: 25%

Colin Farell nu-i poate lua locul lui Arnold Schwarzenegger într-unul dintre rolurile sale legendare. Aşa că Bărbaţii în Negru, anume Will Smith, Tommy Lee Jones şi Josh Brolin, au câştigat liniştit duelul cu remake-ul la Total Recall.

Intrați pe pagina noastră de Facebook pentru a vota şi puteţi câştiga un DVD în fiecare zi sau una dintre cele două invitaţii duble la film pentru duminică, oferite de Ro Image 2000.

2 comentarii la „Turneul filmelor verii (II)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *