Turneul Filmelor Verii: Marea Finală

Batman vs supereroii Marvel. La asta s-a ajuns în cele din urmă în lupta pentru titlul de „Cel mai bun film al verii”. Contrar încasărilor şi a numărului de spectatori, ultima parte din trilogia Batman, made by Christofer Nolan, a depăşit clar în semifinale pe Ice Age 4: Continental Drift.

Iar într-un an în care filmele bazate pe benzi desenate au fost la putere, nici că se putea o finală mai potrivită decât una între supereroi. Până acum, nici The Avengers nu a întâmpinat dificultăţi în drumul spre marea finală, megafilmul regizat de Joss Whedon surclasând a treia parte a Bărbaţilor în Negru, în semifinale.

[VOTAȚI FILMUL VERII NUMAI PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK]

Turneul Filmelor Verii: Finala

Turneul Filmelor Verii: Finala

Interesant este faptul că lupta pentru cel mai bun film al verii se dă între filmele cu cel mai mare cinemaMetru din competiţie (The Dark Knight Rises=90%, The Avengers=87%), părerile spectatorilor fiind împărtăşite în mare măsură şi de critici.

Iar având în vedere acest aspect, dar şi numărul de voturi cumulate în cele trei tururi, The Dark Knight Rises ar pleca favorit. Însă, încasările ar spune contrariul.

Aşadar, să înceapă marea bătălie!

–––––––-

FINALA:
(3) THE DARK KNIGHT RISES VS. (2) THE AVENGERS

2 comentarii la „Turneul Filmelor Verii: Marea Finală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *