Serialul românesc Umbre ajunge la sezonul 3

umbre-sezonul-3

Cel de-al treilea sezon al serialului românesc Umbre va debuta în această toamnă. Scris și regizat de Bogdan Mirică, acesta va fi disponibil pe HBO și pe HBO GO.

Primele două sezoane ale serialului pot fi vizionate online, pe HBO GO.

Teaser Umbre – sezonul 3

Sinopsis Umbre – sezonul 3

După sezonul doi și confruntarea lui Relu (Șerban Pavlu) cu Emilian (Laurențiu Bănescu), mult-așteptatul „care-pe-care” îl găsește pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de polițistul psihopat. Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a „familiei” de interlopi de care aparține.

Mizele sunt cu atât mai mari cu cât reluăm acțiunea într-un moment crucial pentru afacerea Căpitanului (Doru Ana) – fratele lui, Nicu (Costel Cașcaval), e pe cale să extindă imperiul către zona Americii de Sud, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă.

Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico (Andreea Vasile) devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire.

Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina (Maria Obretin) acceptă din inerție prezența lui Sebastian (Mihai Călin) în viața ei și i-o impune și lui Chuckie (Dan Hurduc), scăpat din mână.

Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil.

Serialul Umbre are la bază formatul Small Time Gangster, creat de Boilermaker Burberry și licențiat DRG Formats.


Actualizat luni, 20 mai 2019. A fost adăugat teaser-ul pentru Umbre sezonul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *