Un nou poster pentru Les Misérables

Fight. Dream. Hope. Love. Dacă înainte de lansarea acestui poster încă mai aveam îndoieli cu privire la acest film, acum toate s-au spulberat și abia aștept să văd ce a reușit să facă Tom Hooper din Les Misérables.

Universal a lansat în urmă cu numai câteva ore, prin intermediul contului oficial de Twitter al filmului Les Misérables, un nou poster și un nou featurette.

Noul poster ne-o înfățișează pe actrița Isabelle Allen, cea care o interpretează pe Cosette, în copilărie, aceasta predându-i, mai apoi, ștafeta Amandei Seyfried, care îi dă viață Cosettei, după ce devine adultă.

Alături de cele două actrițe, în film mai joacă Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter și Sacha Baron Cohen. Iar dacă mai adaug că regizor este Tom Hooper, atunci, cu siguranță, nu vă veți mira că despre Les Misérables se vorbește deja ca fiind unul dintre favoritele la Oscarul pentru cel mai bun film.

La construcția scenariului au contribuit nu mai puțin de șase persoane, în afara lui Victor Hugo, pe romanul căruia se bazează. Astfel, William Nicholson a scris scenariul propriu-zis, Alain Boublil și Claude-Michel Schönberg au ajutat și ei la adaptarea musical-ului lor scris pentru teatru, Jean-Marc Natel și, din nou, Alain Boublil au scris textele originale în limba franceză, James Fenton a contribuit cu texte adiționale, iar Herbert Kretzmer a scris versurile.

Musical-ul lui Tom Hooper, cel care a câștigat recent Oscar-ul cu The King’s Speech, va fi adus în România de Ro Image 2000 și va avea premiera pe 21 decembrie.

Noul poster al filmului Les Misérables

Les Misérables – Extended First Look

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *