Un nou poster pentru Stoker

Do not disturb the family.

Nu știu dacă ați auzit de acest film până acum sau despre Park Chan-wook, cel care l-a regizat, însă despre Oldboy, unul dintre precedentele filme ale acestui regizor, trebuie să fi auzit. Și chiar dacă posterul lui Stoker pare un portret de familie, din prima clipă îți dai seama că avem de-a face cu un thriller și că ceva este în neregulă aici.

În rolurile principale îi vom vedea pe Mia Wasikowska, Nicole Kidman și Matthew Goode, premiera oficială americană fiind anunțată pentru 1 martie 2013, după ce luna viitoare, va putea fi vizionat mai întâi la Sundance.

Scenariul a fost scris de către Wentworth Miller, în vreme ce co-producători sunt Ridley Scott, regretatul Tony Scott și Michael Costigan.

Filmul prezintă povestea Indiei (Mia Wasikowska), care dezvoltă o pasiune stranie pentru unchiul ei, Charlie (Matthew Goode), de care nici nu știa că există, până când, după moartea tatălui ei într-un accident de mașină, acesta vine să locuiască împreună cu ea și cu mama ei, Evelyn (Nicole Kidman).

Noul poster pentru filmul lui Park Chan-wook, Stoker, via Entertainment Weekly

StokerFinalUSFamPhotoFullweb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *