2
8 noiembrie 2012
 
 

Primul trailer pentru Les Miserables


Noul film al lui Tom Hooper, musical-ul Les Miserables, are un prim trailer, după ce studiourile Universal dezvăluiseră un teaser la sfârșitul lunii mai și, de atunci încoace, mai multe postere și clipuri tv.

De data aceasta, putem vedea fragmente din câteva dintre momentele muzicale ale filmului, despre care regizorul britanic a declarat că le-a înregistrat direct pe platoul de filmare și nu în post-producție, în studioul de înregistrări.

Isabelle Allen este cea care o interpretează pe Cosette la început, apoi, devenind adultă, Amanda Seyfried preia ștafeta. Hugh Jackman îl interpretează pe Jean Valjean, iar alături de aceștia, îi vom mai putea vedea pe Anne Hathaway, Russell Crowe, Helena Bonham Carter, Eddie Redmayne, Samantha Barks și Sacha Baron Cohen.

Tom Hooper, pe care nu se poate să nu-l știți după ce a câștigat Oscarul cu The King’s Speech, a realizat Les Miserables având la bază scenariul scris de William Nicholson, Herbert Kretzmer a compus versurile, Jean-Marc Natel și Alain Boublil au scris textele originale în limba franceză, pe care Alain Boublil și Claude-Michel Schönberg le-au adaptat pentru film, în timp ce James Fenton a contribuit cu texte adiționale. Totul bazându-se pe cartea Les Miserables scrisă de Victor Hugo.

Premiera americană este stabilită pentru 25 decembrie, dată la care va fi lansat și în România de către RoImage.

Primul trailer pentru filmul lui Tom Hooper, Les Miserables, via Indiewire


Articol scris de