Un nou trailer pentru Stoker

Stoker, noul film al lui Park Chan-wook, cel care a regizat și Oldboy, a avut ieri premiera la Sundance și, tot ieri, Empire a dezvăluit un nou trailer de 60 de secunde pentru acest film.

Trailer-ul e ciudat, straniu, dar superb, ceea ce mă face să cred că recenziile pozitive pe care le-a primit deja de la criticii și bloggerii prezenți la Sundance sunt meritate pe deplin. De aflat, însă, vom afla cu siguranță dacă e așa pe 29 martie, când Odeon Film îl va aduce în România.

Mia Wasikowska, Nicole Kidman și Matthew Goode sunt protagoniștii filmului regizat de Park Chan-wook și scris Wentworth Miller, cu Ridley Scott, Tony Scott și Michael Costigan – co-producători. Jacki Weaver, Dermot Mulroney, Lucas Till și Alden Ehrenreich fac și ei parte din distribuție.

Filmul prezintă povestea Indiei (Mia Wasikowska), care dezvoltă o pasiune stranie pentru unchiul ei, Charlie (Matthew Goode), despre care nici nu știa că există, până când, după moartea tatălui ei într-un accident de mașină, acesta vine să locuiască împreună cu ea și cu mama ei, Evelyn (Nicole Kidman).

O parte din soundtrack-ul filmului puteți asculta aici.

Noul trailer al filmului Stoker, via Empire

Iată și câteva reacții de pe Twitter:

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *