Un nou trailer și un nou poster pentru Jack Reacher, cu Tom Cruise

Nu știu pe cine au angajat cei de la Paramount Pictures pentru a realiza campania de promovare a noului film cu Tom Cruise, Jack Reacher, dar aceștia fac o treabă destul de proastă. Pe de altă parte, poate așa e și filmul…

Marți, 16 octombrie, a fost lansat un al doilea poster pentru Jack Reacher, iar ieri, 17 octombrie, a apărut și primul trailer adevărat, precedentul putând fi considerat doar un teaser.

Atât posterul, cât și trailer-ul lasă impresia unui film de serie B, care nici măcar n-ar trebui s-apară în sălile de cinematograf, ci să meargă direct pe DVD.

Primul trailer al filmului Jack Reacher, via Yahoo

Tom Cruise este Jack Reacher în acest thriller de acțiune scris și regizat de Christopher McQuarrie, aflat la cel de-al doilea său film de lungmetraj, după The Way of the Gun, din 2000. De fapt, McQuarrie este mai cunoscut ca scenarist. A scris scenariul pentru The Usual Suspects, Valkyrie sau The Tourist, iar, în prezent, lucrează la scenariul lui Top Gun 2.

Povestea filmului se bazează pe romanul One Shot, al lui Lee Child, și, alături de Tom Cruise, îi vom mai vedea pe Rosamund Pike, Richard Jenkins, Jai Courtney și însuși Werner Herzog, care-i dă viață personajului negativ, un fost prizonier de război.

În România, Jack Reacher este distribuit de Ro Image 2000 și va fi lansat pe 28 decembrie.

Al doilea poster al filmului Jack Reacher, via Yahoo

Un comentariu la „Un nou trailer și un nou poster pentru Jack Reacher, cu Tom Cruise”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *