Știri
 

Un om la locul lui (2018)

Un om la locul lui

 

Un om la locul lui (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.11.2018
Gen:
Durata:
84 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
67%
67


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Un om la locul lui (2018)

Petru este inginer de foraj într-o companie multinațională și se pregătește să se căsătorească cu iubita sa care e însărcinată. Viața sa aparent liniștită este complet bulversată atunci când o colegă cu care Petru are o relație adulteră își pierde un picior într-un accident de muncă. Petru nu reușește să se împace cu gândul că noua sa viață abia începe în timp ce a ei pare a se fi sfârșit.0

 
Recenzii Un om la locul lui (2018)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
ce face ca filmul lui Marcu să funcționeze este forța personajului principal și un scenariu și o regie care fac spectatorul să empatizeze cu situația prin care trece Petru.
Andreea Vlad – Dilema Veche
Venind din punct de vedere stilistic în siajul minimalismului, debutul lui Hadrian Marcu are o siguranță formală riguroasă și este un solid portret colectiv al lumii post-industriale. Cu un plus de curaj și apetit pentru risc, Un om la locul lui putea fi mai mult decît un debut promițător.
Emil Călinescu – CinEmil
Un om la locul lui este un film decent, avand, insa, un personaj principal fascinant.
Delia Marc – Filme-carti
Final deschis, trei personaje care puteau deveni interesante, intr-o poveste bine spusa. Pe care ne-o putem inchipui fiecare, dar nu stiu daca merita. E prea banala.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Deşi nu este extrem de original tematic şi formal, „Un om la locul” lui este un debut promiţător, al unui regizor stăpân pe mijloacele sale.


Niciun comentariu


    1. Blogosfera cinefila: retrospectiva lunii Decembrie - Cinefilia

    Răspunde


    (obligatoriu)