Știri
 

Once Upon a Time in Venice (2017)

Câinele... sau viața!

 
once-upon-a-time-in-venice-poster
once-upon-a-time-in-venice-poster
once-upon-a-time-in-venice-poster

Once Upon a Time in Venice (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.06.2017
Durata:
94 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
5%
5


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Once Upon a Time in Venice (2017)

Steve Ford (Bruce Willis) este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante: ca să-și recapete cățelul, Steve e nevoit să negocieze cu răpitorii, în timp ce se trezește vânat de doi frați răzbunători, de oamenii unui cămătar, cărora li se adaugă un șir întreg de personaje extrem de dubioase. Steve ne arată ce înseamnă să întreci orice limită când e vorba să-ți aduci înapoi acasă cel mai bun prieten (al omului)…0

 
Recenzii Once Upon a Time in Venice (2017)
 
 
Andra Avram – Filme-cărți
Din păcate, scenariul și personaje flamboyante nu beneficiază de o regie inspirată. Drept urmare nu există un ritm, ci mai degrabă un șir lung de evenimente care își pierd din amuzament și se diluează într-o plictiseală totală.
Ștefan Apostol – Movie News
Din păcate dezamăgește, și el (Willis), și Goodman. Dar asta nu înseamnă că privitorul nu poate să-și găsească în această comedie ușoară ceva pe placul său.
Vikram Murthi – RogerEbert.com
Once Upon a Time in Venice cade pradă propriei letargii și nici cel mai șmecher John McClane nu poate repara asta.
Kate Erbland – Indiewire
Bruce, ești prea bun pentru așa ceva.
Michael Rechtshaffen – Los Angeles Times
Încercarea lui Bruce Willis de a-și reînvia cariera este una nereușită cu acest “Once Upon a Time in Venice”, o comedie neamuzantă, a cărui acțiune e plasată pe plaja din L.A.
Neil Genzlinger – New York Times
O mână de oameni cunoscuți par pierduți în “Once Upon a Time in Venice”, o comedie de acțiune care are prea puțină comedie și chiar și mai puțină acțiune.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)