”Vânătorii de mituri” revine la Discovery cu o nouă serie

Vanatorii-de-mituri.-Generatia-urmatoare

Seria Vânătorii de mituri va reveni la Discovery Channel joi, 23 noiembrie, de la ora 21:00.

Intitulată Vânătorii de mituri: Generaţia următoare, noua serie urmăreşte candidaţi fără teamă, dar înarmaţi cu unelte de constructori, cunoştinţe ştiinţifice solide şi nervi de oţel. Ei sunt gata să fie evaluaţi în fiecare săptămână, în timp ce verifică legende urbane şi dornici să devină noile supervedete din echipa Vânătorilor de mituri.

Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentrează pe abilităţile de constructori ale participanţilor, altele le testează cunoştinţele ştiinţifice; unele le pun la încercare ingeniozitatea, iar altele se bazează pe tenacitate – dar toate au acelaşi obiectiv: să confirme sau să infirme noi mituri. Cu alte cuvinte, vânătoarea de mituri continuă, aducând în prim-plan curiozitatea, setea de cunoaştere şi dorinţa de a experimenta, care au fost componentele definitorii ale seriei originale.

Iată în continuare descrierea episoadelor noii serii Vânătorii de mituri, care va fi prezentă la Discovery Channel în fiecare joi, de la ora 21:00.

SCAUNUL CARE TE CATAPULTEAZĂ
Constructori de elită intră în competiţie pentru a deveni noua generaţie din echipa vânătorilor de mituri. Astăzi, ei testează două poveşti cam greu de crezut: scaunul care poate fi catapultat în lateral şi celebrul scandal al mingilor de fotbal din NFL umflate insuficient – ‘Deflategate’.

PICTURA CU EXPLOZIBIL
Concurenţii rămaşi se ocupă de mitul care susţine că se poate picta cu explozibil, apoi testează teoria conform căreia alcoolul ar încuraja creativitatea.

FOCURI DE ARMĂ TRASE “ÎN ORB”
Au fost eliminaţi doi concurenţi, iar ceilalţi încearcă acum să facă o ambarcaţiune din carton. În plus, candidaţii îşi testează măiestria la tir, căci verifică un mit despre cum poate cineva să tragă la ţintă dacă se ghidează doar după sunete.

RĂZBUNAREA ACULUI DIN CARUL CU FÂN
Cei şapte concurenţi rămaşi reiau mitul despre “acul în carul cu fân” şi încearcă să îmbunătăţească tehnicile folosite iniţial de echipă.

PROVOCAREA “ECHIPEI DE ŞOC”
Constructori de elită se întrec în dorinţa de a intra în echipa “Vânătorilor de mituri”. Noua generaţie îşi încearcă mâna cu mituri noi, dar reia şi câteva preferinţe mai vechi ale publicului.

ATERIZARE ÎN STIL HOLLYWOOD
E posibil să escaladezi o clădire folosind nişte aspiratoare? E capabil un amator să piloteze un avion şi să aterizeze, dacă primeşte doar instrucţiuni prin radio? Echipa îşi propune să afle răspunsurile.

ÎNCĂ O MAŞINĂ PENTRU SPIONI
Concurenţii trebuie să construiască o maşină pentru spioni, care să poată “orbi” un vehicul care o urmăreşte. În plus, ei trebuie să petreacă şase minute într-un sicriu deschis, plin cu şerpi, şobolani şi viermi.

MAREA FINALĂ EXPLOZIVĂ
Concurenţii rămaşi în cursă se ocupă de cele mai dificile mituri de până acum: o rachetă-încălzitor de apă şi o probă de păşit pe apă. Aflăm apoi cine sunt câştigătorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *