Video > Transformers 3 preview

Pregătiți-vă că vin roboții! Nu, nu este vorba despre acei robotzi care intoxicaseră Twitter-ul în urmă cu câteva luni, ci despre roboții Transformers ai lui Michael Bay. Și, de data asta, vor fi 3D. Premiera va avea loc pe 1 iulie și pare a fi unul dintre acele filme perfecte pentru o zi de vară.

Luna trecută, compania producătoare – Paramount – a invitat mai mulți reprezentanți ai presei pentru a viziona circa 20 de minute din film, iar la ieșire toți cei prezenți s-au arătat mai mult decât încântați. Astfel, se pare că după precedenta parte, Transformers: Revenge of the Fallen, care a fost un eșec total, Michael Bay se va revanșa în vara asta. De altfel, chiar el a declarat într-o conferință de presă că „Am muncit zilnic în ultimii doi ani, în fiecare zi, pentru că am dorit să mă revanșez pentru partea a doua a seriei. Și pentru că am dorit să las această franciză în cea mai bună stare posibilă. A treia parte are o poveste mult mai matură. Dar și mai întunecată”. Normal, aș adăuga eu, având în vedere titlul: Transformers: Dark of the Moon.

Linkin Park a continuat colaborarea cu franciza Transformers și în filmul al treilea, după ce în precedentul apăruse cu piesa New Divide, iar în prima parte a seriei cu What I’ve Done. Astfel, pe coloana sonoră a lui Transformers: Dark of the Moon vei putea asculta și single-ul Iridescent, care face parte de pe cel mai recent material Linkin Park – A Thousand Suns, un album destul de apreciat de către critici.
În filmulețul de mai sus poți vedea ce spun cei de la Linkin Park despre colaborarea lor cu Michael Bay.

Totodată, iată că prin amabilitatea companiei RoImage, cea care distribuie în România filmul Transformers, am intrat și în posesia discuției pe care regizorul Michael Bay a avut-o cu James Cameron pe tema experienței cinematografice 3D. Evenimentul a fost organizat de The Hollywood Reporter pe 18 mai.

Transformers: Dark of the Moon a fost filmat cu camere 3D în cazul scenelor de acțiune. Însă, atunci când s-a apelat la scene de detaliu, la prim-planuri, acestea au fost realizate cu camere tradiționale, convertirea scenelor în 3D fiind realizată în post-producție.
Scenariul a fost scris de către Ehren Kurger (nu că te-ai uita la filmul ăsta pentru scenariu!), iar director de imagine este Amir Mokri.
Premiera oficială va avea loc în întreaga lume în data de 1 iulie 2011.

Un comentariu la „Video > Transformers 3 preview”

  1. Pingback: BunDeCitit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *