Video > Un nou trailer pentru ParaNorman, disponibil exclusiv online

ParaNorman, filmul studioului independent de animaţie Laika, se lansează astăzi în cinematografele din SUA. Cu această ocazie, distribuitorul Focus Features a dezvăluit un nou trailer, exclusiv pentru web.

Norman este un băiat cu o abilitate puţin mai specială: poate vorbi cu morţii. Iar, pentru a-şi salva orăşelul de la un blestem vechi de secole, eroul nostru va trebui să lupte cu vrăjitoare, cu zombi, cu fantome şi cu – cei mai răi dintre toţi – adulţii.

Despre asta este vorba în filmul regizat de Sam Fell şi Chris Butler, după un scenariu original scris de Chris Butler. Printre cei care și-au împrumutat vocile personajelor din ParaNorman sunt Kodi Smit-McPhee, Tucker Albrizzi, Casey Affleck, Anna Kendrick, Chris Mintz-Plasse, Leslie Mann, Jeff Garlin și John Goodman.

În România, ParaNorman se va lansa pe 5 octombrie, odată cu deschiderea celei de-a şaptea ediţii a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est, la care renumitul studio american specializat în animaţie stop-motion, Laika, va fi, de altfel, prezent în cadrul secțiunii Studio Invitat.

Pentru mai multe detalii despre ParaNorman puteți vizita și site-ul oficial al filmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *