Videoclipul săptămânii > Gwyneth Paltrow, Country Strong

După zece ani de la apariţia în „Duets”, film regizat de tatăl său, pentru care a înregistrat un duet cu Huey Lewis, Gwyneth Paltrow cântă din nou. De data aceasta, actriţa premiată cu Oscar pentru „Shakespeare in Love” interpretează o cântăreaţă de country, într-un film care va fi lansat în SUA, pe 22 decembrie, intitulat „Country Strong”.

Până atunci, producătorii au lansat piesa principală de pe coloana sonoră, care se intitulează asemenea filmului, „Country Strong”, interpretată chiar de către Gwyneth Paltrow, avându-i ca backing vocals pe binecunoscuţii Vince Gill şi Patty Griffin.

Videoclipul piesei conţine imagini din film – care, iniţial, era programat să se numească Love Don’t Let Me Down -, iar Paltrow ne dovedeşte că poate să cânte la fel de bine precum artistele de la Nashville.

Povestea filmului se concentrează pe viaţa tumultoasă a unei cântereţe de country, instabilă emoţional, care porneşte un turneu de revenire pe scenă, ajutată de soţul său, care este interpretat de un cântăreţ celebru de country, Tim McGrow.

După cum a mărturisit, Gwyneth a învăţat de la zero să cânte la chitară, pentru acest rol, lucru care trebuie că nu a fost foarte dificil, însă, având în vedere faptul că aceasta este căsătorită cu vocalistul trupei australiene Coldplay, Chris Martin.

Filmul este regizat de Shana Feste, iar pe coloana sonoră mai apar Trace Adkins şi Faith Hill.

Foto: Scott Garfield – Screen Gems, Inc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *