Videoclipul săptămânii > Middle Class Rut, New Low

Sunt momente în care te simți bine că descoperi muzică nouă bună, trupe de care n-ai auzit și care cântă surprinzător de bine, oameni interesați în primul rând de muzica pe care o fac și apoi de banii care se pot câștiga din aceasta. Astfel de momente îți strecoară în suflet o speranță, îți dau convingerea că lumea se poate schimba în mai bine și te fac să-ți dorești să pui umărul la această schimbare.

Un astfel de moment a fost când i-am auzit pentru prima dată pe cei de la Middle Class Rut, pe New Low, videoclipul ales să promoveze primul album al trupei, intitulat No Name No Color.

Middle Class Root este o trupă de indy americană, formată din doi tipi care cântă și compun muzică de la vârsta de 13 ani. Zack Lopez (vocal și chitară) și Sean Stockham (vocal și tobe) s-au născut în Sacramento și prima lor trupă se numea Leisure. Însă, aceasta s-a dizolvat destul de rapid, prin 2003, iar Zack a început să lucreze în construcții, în timp ce Sean s-a mutat în L.A. Dar cei doi și-au dat repede seama că nu pot trăi fără muzică și că a renunța nu este o soluție. Astfel, pe 5 octombrie, a fost lansat primul lor album – No Name No Color. Acesta conține 12 cântece compuse pe parcursul a patru ani. Majoritatea au putut fi ascultate în turneele pe care le-au făcut în SUA, alături de Social Distortion, Them Crooked Vultures și Alice In Chains, și în Europa, alături de The Bronx și …And You Will Know Us By The Trail Of Dead.

Sean spunea: „facem muzică și o înregistrăm pentru ca noi să o putem asculta. Din fericire, iată că acum o pot asculta și alții”. Sper să vă placă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *