Videoclipul săptămânii > My Chemical Romance, Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na)

Nu ştiu despre voi, dar eu abia aşteptam ceva nou de la trupa care ne-a dat, în urmă cu vreo patru ani, Welcome to the Black Parade. Şi iată că acel ceva nou a apărut pe 14 octombrie, pe MTV.

Piesa pe care cei de la My Chemical Romance au ales să promoveze viitorul lor album se intitulează Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na) şi chiar sună bine. Videoclipul nu este nici el rău, spune o poveste situată într-un loc imaginar numit Battery City, care seamănă cu lumea din filmele Mad Max.
Judecând după acest prim extras pe single, My Chemical Romance pare a fi renunţat la latura lor gotică de pe precedentul album şi la versurile cu aluzie la suicid.

Gerard Way a recunoscut că lucrul la acest nou album nu a fost lipsit de probleme, mai ales după ce toboşarul Bob Bryar a părăsit trupa la începutul anului. Această atmosferă negativă a rezistat până când au înregistrat Na Na Na… „Na Na Na a apărut şi optimismul a revenit. Acela a fost momentul în care am spus cu toţii că acest cântec schimbă totul şi o luăm de la capăt. A fost ceva extraordinar” declara Way pentru Radio 1. „Cu toţii am simţit că reîncepem să trăim, după o perioadă foarte lungă de timp”.

Noul album al My Chemical Romance se numeşte Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys şi va apărea luna viitoare, pe 22 noiembrie. Iată, mai jos, tracklistul albumului:


‘Look Alive, Sunshine’
‘Na Na Na’
‘Sing’
‘Planetary (Go!)’
‘The Only Hope For Me Is You’
‘Jet-Star And The Kobra Kid / Traffic Report’
‘Party Poison’
‘Save Yourself, I’ll Hold Them Back’
‘The Scarecrow Blues’
‘Anytime You Want’
‘Destroyah’
‘The Kids From Yesterday’
‘Goodnite Dr Death’
‘Vampire Money’

Foto: mychemicalromance.com

Un comentariu la „Videoclipul săptămânii > My Chemical Romance, Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *