Warner TV se lansează oficial pe 23 octombrie

warner-tv-romania

Warner TV se lansează oficial în România sâmbătă, 23 octombrie, sub sloganul Entertainment Nelimitat.

Trilogia „Stăpânul Inelelor” (”The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru” (”The Dark Night”), „Sucker Punch: : Evadare din realitate” (”Sucker Punch”), maraton „Destinație Finală” (”Final Destination”) sau „Coșmar pe Elm Street” (”A Nightmare on Elm Street”), dar și filme care au făcut istorie precum „Dirty Dancing” sau „Operation Pacific”, toate se vor regăsi în grila Warner TV România.

Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută iar rebrandingul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public și mai larg. Și asta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă și autentică la nivel global. Cu producțiile noastre programate pentru această toamnă, oferim spectatorilor și fanilor noștri «Entertainment Nelimitat» sub marca Warner TV,
– Marion Rathmann, vicepreședinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România și Marea Britanie la WarnerMedia.

Mai multe detalii poți descoperi pe site-ul oficial al Warner TV România.WarnerMedia este o companie care activează în domeniul mass-media și al divertismentului și care creează și distribuie conținut premium dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.
WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *