Westworld revine la HBO

westworld-sezonul-3

Cel de-al treilea sezon al serialului Westworld are premiera la HBO și pe HBO GO luni, 16 martie.

Alături de protagoniștii cu care erați deja obișnuiți, din acest sezon, îi mai puteți vedea și pe Aaron Paul (Caleb), Vincent Cassel (Serac), Lena Waithe (Ash), Scott Mescudi (Francis), Marshawn Lynch (Giggles), John Gallagher Jr. (Liam), Michael Ealy (Jake) și Tommy Flanagan (Conells).

Trailer Westworld – sezonul 3

În urma masacrului din Westworld, Dolores, Bernard și o gazdă necunoscută, care ocupă trupul lui Charlotte Hale, încep un nou capitol – în afara parcului – explorând „lumea reală” și propriile destine. Pe parcursul a opt episoade de câte o oră, sezonul 3 o găsește pe Dolores pregătită să poarte război contra umanității, iar toți descoperă că și lumea reală este la fel de plină de înșelăciune și predeterminare ca cea din Westworld.
Westworld continuă să ne facă să ne punem întrebări despre natura realității noastre, voința proprie și ce ne anume ne face să fim umani.

Westworld, bazat pe filmul scris de Michael Crichton, a fost creat pentru televiziune de Jonathan Nolan și Lisa Joy care sunt și producători executivi alături de J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis, Ben Stephenson și Denise Thé. Companiile de producție sunt: Kilter Films și Bad Robot Productions în asociere cu Warner Bros. Television.

Primul episod din cele 8 ale sezonului 3 are premiera la HBO pe 16 martie și apoi va fi difuzat câte un episod nou în fiecare săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *