Sezonul 2 din Westworld debutează luni, 23 aprilie

Cel de-al doilea sezon al serialului Westworld va debuta luni, 23 aprilie, la HBO. Prima difuzare a primului episod va avea loc de la ora 4:00 dimineața, urmând ca acesta să fie prezentat și în reluare, de la ora 20:00. De asemenea, serialul Westworld va fi disponibil și pe platforma online HBO GO.

Laureat cu 5 premii Primetime Emmy®, serialul Westworld este inspirat de filmul omonim din 1973 scris și regizat de Michael Crichton (Jurassic Park) și a fost adaptat pentru micul ecran de producătorii executivi Jonathan Nolan (Interstellar, The Dark Knight) și Lisa Joy (Pushing Daisies, Burn Notice).
Producătorii executivi ai celui de-al doilea sezon sunt J.J. Abrams, Roberto Patino, Athena Wickham, Richard J. Lewis și Ben Stephenson.

Trailer Westworld sezonul 2

Într-un parc futurist imaginar numit Westworld, mai mulți androizi – gazde deviază de la scenariile bine inoculate de către programatorii lor și afișează un tip de comportament deviant ce escaladează și care, la finalul primului sezon, dă naștere unei revolte în toată regula. În cel de-al doilea sezon, vor fi dezvăluite efectele revoltei și se va răspunde la o serie de întrebări despre gazdele și oamenii din Westworld.

Din distribuție fac parte Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden și Rodrigo Santoro Luke Hemsworth, Shannon Woodward, Ben Barnes.
Noii membri ai distribuției sunt Jonathan Tucker (Kingdom) în rolul lui Craddock, un ofițer de armată; Neil Jackson (Absentia) în rolul lui Nicholas, un tip șarmant aflat pe un teritoriu necunoscut; Gustaf Skarsgård (Vikings) în rolul lui Karl Strand, un agent de teren; Fares Fares (Tyrant) în rolul lui Antoine Costa, un tehnician; Betty Gabriel (Get Out) în rolul lui Maling, un fixeur; Katja Herbers (The Leftovers) în rolul lui Grace, un musafir.

westworld-site

Pentru mai multe detalii, puteți vizita și site-ul oficial al serialului Westworld, care are și un test interesant.

Sezonul 2 din Westworld va avea 10 episoade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *