Animația românescă World War Cup are trailer

World War Cup poster

Ieri, 21 iulie, s-a lansat trailerul pentru scurtmetrajul românesc de animație World War Cup. Regizat de Sebastian Cosor și produs de Mihai Mitrică, acesta va fi lansat în luna decembrie, urmând a intra în circuitul festivalier în 2017.

Sinopsis World War Cup

World War Cup” este o poveste despre regrete și amintiri care vindecă. Doi veterani de război se întâlnesc pentru a vedea impreună un meci de fotbal pe care amintirile lor îl transformă într-o adevărată confruntare pe câmpul de luptă. Cu regretul de a fi făcut în război o greseală de neiertat, cei doi se imaginează acum castigători pe terenul de fotbal, iar victoria le vindecă frustrările din tinerețe.

Vocile care dau viață celor două personaje, în tinerețe (când sunt soldați), vor fi cele ale actorilor Tudor Chirilă și Andi Vasluianu.

Trailer World War Cup

De asemenea, odată cu trailerul a mai fost lansată și piesa de pe coloana sonoră a filmului care este semnată de trupa L.O.S.T.

Piesa poate fi descărcată de aici.

Puteți sta la curent cu noutățile despre scurtmetrajul World War Cup vizitând site-ul oficial sau pagina oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *