Știri
 

Yesterday (2019)

Yesterday

 
yesterday-poster
yesterday-poster
yesterday-poster

Yesterday (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.07.2019
Durata:
116 minute
Rating:
AP-12 Acordul Părinților pentru copii sub 12 ani
Site oficial:
Yesterday (2019)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 16 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Yesterday (2019)

Jack Malik (Himesh Patel) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James). Dar, în urma unui accident bizar de autobuz din timpul unei pene globale de electricitate, Jack se trezește că The Beatles nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața. Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre viața lui veche și cea nouă începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.0

 
Recenzii Yesterday (2019)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
este o vizionare agreabilă, care te destinde, cu o singură condiție: să nu-l iei prea mult în serios.
Emil Călinescu – CinEmil
Yesterday este un film usurel, de vara. O comedie numai buna sa racoreasca spectatorii. Un film, insa, care rateaza multe ocazii.
Clarisse Loughrey – The Independent
E ca un ou de ciocolată: dulce și suficient de satisfăcător încât să-ți distragă atenția de la faptul că-i complet gol pe dinăuntru.
Rodrigo Perez – The Playlist
e plăcut de privit în mare parte, în special datorită protagoniștilor săi.
Sheila O’Malley – RogerEbert.com
Yesterday vrea să fie un film care să te facă să te simți bine, și, în mare parte, m-a făcut.
Oktay Ege Kozak – Paste Magazine
Dacă-i reușește ceva cu adevărat, Yesterday ne face să retrăim grandioarea celor de la The Beatles ca și cum i-am asculta pentru prima dată. O realizare fabuloasă de altfel.
Peter Travers – Rolling Stone
Comedia romantică ușoară a lui Danny Boyle despre o lume fără Beatles are intenții bune. Ce-i lipsește e inspirația de a merge la un alt nivel.
Darren Franich – Entertainment Weekly
Apreciez calitatea cântecului Yesterday și mi se pare profund neverosimilă această versiune Beatles fără droguri și fără sex.
Justin Chang – Los Angeles Times
“Yesterday” se bazează atât de mult pe pasiunea noastră pentru muzica celor de la Beatles încât nu-i permite deloc muzicii să trăiască, să respire și să ne seducă din nou.
A.O. Scott – New York Times
E atrăgător și accesibil într-un mod în care Beatles n-a fost niciodată. Dacă s-ar fi luat mai mult în serios, ar fi fost chiar mai interesant. Dar n-a fost făcut să dureze.
Julian Wood – Film Ink
Cum zicea Lennon, viața se întâmplă în vreme ce ești ocupat cu alte planuri; probabil că asta se aplică și acestui film.
David Ehrlich – Indiewire
Filmul reușește să ofere o interpretare cu adevărat amuzantă din partea lui Ed Sheeran, dar Yesterday se împiedică la toate capitolele de bază.
Matthew Dougherty – IGN
Cel mai recent film al lui Danny Boyle, Yesterday, este amuzant, emoționant și în ton perfect cu ceea ce i-a făcut pe The Beatles un asemenea fenomen.
Helen O’Hara – Empire
Un frumos tribut pentru The Beatles și pentru muzica lor
Peter Bradshaw – The Guardian
E ridicol și îngăduitor în permanență
John DeFore – Hollywood Reporter
Agreabil în câteva momente, dar al naibii de prost dacă stai puțin să te gândești.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)