Știri
 

Zavera (2019)

Zavera

 

Zavera (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
29.11.2019
Gen:
Durata:
88 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
Site oficial:
Zavera (2019)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Zavera (2019)

„Zavera” îl are în centru pe Ștefan Caragioiu (Dorian Boguță), inginer constructor în vârstă de 50 de ani. Existența lui intră într-un blocaj odată cu moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahonțu (Șerban Pavlu), de care e legat prin tot ce a făcut până acum. Nic reprezintă tot ceea ce și-ar fi dorit Ștefan de la viață: carismă, talent, dezinvoltură, o mare cultură și o știință a oamenilor. El moare accidental, iar Ștefan este obligat să deschidă ochii asupra vieții din jurul lui și să ia decizii. Descoperă că toate adevărurile în care a crezut până acum se clatină serios, inclusiv prietenia lui cu Nic.0

 
Recenzii Zavera (2019)
 
 
Mihai Brezeanu – Liternet
Din păcate, bunele premise se transformă prea puţin în fapte, producând, până la urmă, un film mai degrabă definit de citatele stilistice eşuate.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„Zavera” e un film corect, temător, care cere însă mult de la privitor și oferă destul de puțin la schimb.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)