Zero Dark Thirty > ultimul trailer înainte de lansare

Zero Dark Thirty, filmul Kathrynei Bigelow, care s-a bucurat de succes la premiile criticilor din SUA din finalul acestui an, se va lansa oficial la americani săptămâna viitoare, pe 19 decembrie, iar Sony Pictures a decis să ofere publicului un nou trailer.

În România, data lansării lui Zero Dark Thirty nu este stabilită și, așa cum s-a întâmplat cu precedentul film regizat de Kathryn Bigelow, The Hurt Locker, nu m-aș mira ca acesta să nu ruleze deloc în cinematografe și să apară direct pe DVD.

Scenariul lui Zero Dark Thirty a fost scris de Mark Boal, cel care s-a ocupat și de The Hurt Locker, iar din distribuție fac parte Jessica Chastain, Jason Clarke, Joel Edgerton, Mark Strong, Jennifer Ehle, Kyle Chandler și Edgar Ramirez.

Jessica Chastain este Maya, un agent CIA care și-a propus să-l găsească și să-l ucidă pe Bin Laden. Acest lucru s-a și întâmplat anul trecut, în cadrul unei operațiuni a armatei americane și, chiar dacă în teorie filmul Kathrynei Bigelow este inspirat din fapte reale, bănuiesc că nu tot ce vom vedea în film s-a întâmplat și în realitate. Oricum, este un film pe care-l aștept.

Ultimul trailer al lui Zero Dark Thirty înainte de lansare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *