Zombii prind viață pe etichetele de vin ”Walking Dead” – ediție AR

the-walking-dead-aplicatie-ar

Cel de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead revine la AMC pe 25 februarie cu încă opt episoade. Iar din toamnă, AMC a confirmat deja că serialul va continua cu cel de-al nouălea sezon.

Pentru a marca debutul părții a doua a sezonului opt, AMC a realizat un parteneriat cu The Last Wine Company pentru a crea o ediție specială de Cabernet Sauvignon. Vinurile din această colecție vor apărea pe piața americană la mijlocul lunii februarie, la prețul de 18.99$, și vor avea o etichetă un pic mai specială.

Pentru a descoperi ce face această etichetă să fie specială, trebuie descărcată aplicația Living Wine Labels din Apple App Store sau din Google Play Store. Apoi, odată pornită aplicația, utilizatorii vor putea scana eticheta vinului și vor avea surpriza să vadă cum zombii prind viață și se reped spre telefon.

Dacă se apropie două sticle de vin cu etichetele una lângă alta, scanându-le cu această aplicație ce se folosește de tehnologia AR (Augmented Reality), poți vedea cum zombii încep să se lupte unii cu alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *