11 postere alternative pentru #selfie69

postere selfie69

Pe 16 septembrie va avea premiera filmul #selfie69, cel de-al treilea lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob. Iar campania de marketing s-a pus în mișcare și au fost prezentate 11 postere alternative, fiecare înfățișând câte unul dintre personajele principale.

#selfie69 este sequelul filmului #Selfie apărut 2014, care a încheiat anul respectiv pe primul loc în topul filmelor românești cu cele mai mari încasări.

Am simțit că de data asta actorii meritau să fie singuri pe câte un afiș! Veți vedea în film de ce. Sunt real stars! Fiecare afiș este legat de personajul din film și ascunde un mesaj. Am lucrat la ele împreună cu o echipă de profesioniști, Safe Frame, timp de mai multe săptămâni.

De exemplu, Roxi, care este social network addict, are pus celebrul filtru masquerade, cu lacrimi de râs. Răzvan Vasilescu are iarbă verde de jur împrejur, dacă tot caută să cumpere 1 kilogram… Toate, împreună, arată că o să ne distrăm văzând acest film, din 16 septembrie, în cinematografe.
– spune Cristina Iacob

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (NeaCeaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.
Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

#selfie69 are programate avanpremiere de gală, cu prezența realizatorilor și actorilor, în mai multe orașe din țară: în Constanța (Cinema City/City Park, 5 septembrie), la Brăila (Cinema City) și Galați (Cinema 3D), în 6 septembrie, apoi la Iași (Cinema City, 7 septembrie), la București (la Cinema City AFI pe 8 septembrie, iar la Grand Cinema Digiplex pe 11 septembrie), la Ploiești (Cinema City, în 9 septembrie) și la Brașov (Cinema One, 11 septembrie).

Character Posters rgh2_3-02

Character Posters rgh2_3-01

Character Posters rgh2_2-04

Character Posters rgh2_2-03

Character Posters rgh2_2-02

Character Posters rgh2_2-01

Character Posters rgh2_1-04

Character Posters rgh2_1-03

Character Posters rgh2_1-02

Character Posters rgh2_1-01

Character Posters rgh2_3-03

Crina Semciuc este Yasmine. Copilul de bani gata care a primit tot ce și-a dorit vreodată, mai puțin dragostea. În #selfie69 simte asta mai mult ca oricând și decide să își ia singură iubirea.

Vlad Logigan este Magi, băiatul bun care are mereu o glumă la el. Ca și fetele, și el vrea să găsească dragostea adevărată.

Olimpia Melinite este Roxi, fata care își dorește o dragoste ca în The Notebook. Dependentă de facebook și în căutarea propriei voci artistice, Roxi caută dragostea în cele mai neașteptate locuri.

Flavia Hojda este Ana, fata cuminte și devreme acasă. Este sigură că are deja iubirea adevărată, dar suprizele se țin lanț pentru ea.

Alex Călin este Brain, creierul tuturor operațiunilor făcute de gașca băieților. În timp ce fetele aleargă după iubire, el aleargă după rachetă. Și de racheți.

Levent Sali este Mihai. Băiatul de cartier care își arată latura sensibilă și aduce adrenalina în gașca de băieți.

Răzvan Vasilescu este Nea Ceaușu, tatăl Anei. Îmblânzit de Cecilia, Nea Ceaușu experimentează noi stiluri de viață și își testează limitele.

Alina Chivulescu este Cecilia, mama lui Roxi. Hotărâtă ca fica ei să nu repete greșelile sale din tinerețe, Cecilia face tot posibilul să îi strice planurile.  

Alex Bogdan este unul dintre racheții care le fac zile fripte băieților. El implementează cu mână de fier zicala ”Cine iubește, plătește”.

Răzvan Fodor este Sergiu, proful de istorie și fostul iubit al lui Yasmine. Obsedată de ce simte pentru el, Yasmine reușeste din nou să îl ia prin suprindere.

Codin Maticiuc este unul dintre bărbații interviați de Yasmine pentru ”job-ul” de soț. Ca purtător de cuvânt al bărbaților bucureșteni, Codin reușește să facă valuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *